Με ντέρμπι συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Πινγκ Πονγκ) του Ολυμπιακού!

Τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει, τη Δευτέρα (28/4) στις 18:00, η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ανδρών του Ολυμπιακού, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1, με στόχο να «σφραγίσει» την πρώτη θέση και να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα, ενόψει των playoffs.

Από την πλευρά της, η ομάδα Γυναικών του Θρύλου, με «14 στα 14» στην κανονική διάρκεια της Α1, «μπαίνει» στα playoffs με προβάδισμα τριών βαθμών, δίνοντας δύο ματς στο ΣΕΦ, με ΑΕΚ (16:00) και ΑΣ Πέρα (18:30), ενώ μία μέρα μετά, την Τρίτη (29/4, 16:00), υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, για την τελευταία «μάχη» της σεζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)
Έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.