Με δυναμική παρουσία συμμετείχε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στο 4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Αθλητικής Διοίκησης, το οποίο διοργανώθηκε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη από τις 4 έως τις 6 Απριλίου.

Το συνέδριο με κεντρικό άξονα «Ο ρόλος και η επίδραση των επαγγελματιών της αθλητικής διοίκησης στην οργάνωση, ανάπτυξη και διαχείριση αλλαγών της αθλητικής βιομηχανίας», συγκέντρωσε κορυφαίους επιστήμονες, επαγγελματίες και φορείς του αθλητισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας γόνιμο πεδίου διαλόγου και ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών.

Το Σ.Ε.Φ. εκπροσωπήθηκε από τον Συντονιστή Διευθυντή, κ. Παναγιώτη Κουτσογιάννη, ο οποίος παρουσίασε τις στρατηγικές που εφαρμόζει το Στάδιο στο πεδίο της ολοκληρωμένης διαχείρισης αθλητικών εγκαταστάσεων, της κοινωνικής ευθύνης και της πολυδιάστατης αξιοποίησης του χώρου, εδραιώνοντας τον ρόλο του Σ.Ε.Φ. ως πολυλειτουργικού δημόσιου οργανισμού με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Όλη η αθλητική επικαιρότητα από το Μέγκα
Όλη η αθλητική επικαιρότητα από το Μέγκα

Δήλωση κ. Παναγιώτη Κουτσογιάννη:

«Η συμμετοχή μας σε ένα τόσο σημαντικό συνέδριο δεν αποτελεί απλώς τιμή, αλλά και υποχρέωση. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εξελίσσεται διαρκώς, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του σύγχρονου αθλητισμού και της κοινωνίας. Μέσα από επιστημονικές συνεργασίες, επιδιώκουμε να παραμείνουμε πρωτοπόροι στη βιώσιμη και ανθρώπινη διαχείριση δημόσιων αθλητικών χώρων

Η παρουσία του Σ.Ε.Φ. στο συνέδριο ανέδειξε την πρακτική εφαρμογή των αρχών της αθλητικής διοίκησης, ενώ παράλληλα ενίσχυσε τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, τονίζοντας τη σημασία της συνέργειας μεταξύ επιστημονικής κοινότητας και δημόσιων αθλητικών φορέων.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.