Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τζηράς μετά τη μεγάλη νίκη του Θρύλου επί της Ρούναρ, στον πρώτο προημιτελικό του EHF European Cup.

Σπουδαίος Ολυμπιακός, μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 37-31 της πανίσχυρης Ρούναρ Σάντεφιορντ στην Ηλιούπολη. Και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup!

Ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε: «Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Τρέξαμε πάρα πολύ. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που τρέχει κι αυτός πολύ. Διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να τρέξουμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πήραμε μεγάλο προβάδισμα, φτάσαμε και στα εννιά γκολ. Η Ρούναρ ήταν λογικό ότι θα ξαναέμπαινε στο παιχνίδι, αντέδρασε. Ωστόσο, κρατήσαμε ψηλά τη διαφορά, με την οποία θα διεκδικήσουμε στη ρεβάνς την πρόκριση. Παίξαμε για άλλη μία φορά σε γεμάτο γήπεδο, ο κόσμος μας βοήθησε πολύ. Όταν μπαίνει ο κόσμος στην εξίσωση, φαίνεται και στο γήπεδο, η ομάδα αποδίδει καλύτερα».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.