Ο Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ τόνισε πως πολλοί δεν περίμεναν ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα έφευγε με τη νίκη από το ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη νίκη στο ΣΕΦ:

«Όταν παίζουμε με 40′ συγκέντρωσης μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε. Το έχουμε αποδείξει αυτό όλη τη σεζόν. Βέβαια, έχουμε και κακές στιγμές.

Ολυμπιακός: Όλοι στο ΣΕΦ, πρώτη για Τζόσεφ
Ολυμπιακός: Όλοι στο ΣΕΦ, πρώτη για Τζόσεφ

Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ήταν μια τεράστια νίκη. Πολλοί μπορεί να μην περίμεναν ότι θα τα καταφέρουμε. Το απολαμβάνουμε και συνεχίζουμε.

Έχουμε υψηλούς στόχους. Θέλουμε να τους φέρουμε εις πέρας και πρέπει να παίζουμε σκληρά για 40′».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.