Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την προοπτική που έχει ο Ολυμπιακός στην τελική ευθεία της σεζόν και για την κατάσταση των Βιλντόζα, Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 104-88 το Μαρούσι παρά τις πολλές απουσίες του. Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, μετά το ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως Βιλντόζα και Μιλουτίνοφ θα είναι διαθέσιμοι ενόψει Ερυθρού Αστέρα.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Γιαννακόπουλος και Αταμάν θέλουν να χωρίσουν εδώ και τώρα!
Γιαννακόπουλος και Αταμάν θέλουν να χωρίσουν εδώ και τώρα!

«Ήταν παιχνίδι διαδικαστικό, και να χάναμε και να κερδίζαμε δε θα γινόταν τίποτα. Δεν υπάρχει παιχνίδι που είναι πεταμένο, που δεν αξίζει να προσπαθήσεις. Σκοράραμε 104 πόντους χωρίς πόιντ γκαρντ, χωρίς τους 3-4 που έχουμε σε αυτή τη θέση και χωρίς δεύτερο σέντερ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Πηγαίνουμε στην τελική ευθεία της χρονιάς και είναι σημαντικό να είμαστε σε καλή κατάσταση.

Δεν έχουμε άγχος, χαιρόμαστε την διαδικασία στην Euroleague. Έχουμε 22 νίκες, αν πάνε νορμάλ τα πράγματα θα κάνουμε ρεκόρ όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό. Μόνο χαρά έχουμε, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ο Ερυθρός παλεύει να μπει στα πλέιοφ. Νιώθουμε καλά, νιώθουμε πως με τον κόσμο μας είμαστε ένα με συνεχόμενα σολντ-άουτ, παίζουμε μαζί. Πρέπει να χαρούμε την χρονιά, γιατί τα χρόνια στο μπάσκετ δεν είναι πολλά.

Ο Βιλντόζα και ο Μιλουτίνοφ θα παίξουν κανονικά. Κάνει δύο θεραπείες την ημέρα ο Γκος, ελπίζουμε να είναι στην διάθεσή μας. Αν δεν είναι έχουμε τον Λι, οπότε νιώθω ασφαλής».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.