Πριν από 80 χρόνια ιδρύθηκε η μεγαλύτερη ομάδα της Σερβίας, ο Ερυθρός Αστέρας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές της!

Όπως και ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, έτσι και ο Ερυθρός Αστέρας πρωταγωνιστεί στη Σερβία. Όπου είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας. Ευχές από τον Θρύλο!

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι, με εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Και έχουν πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια οι μεν σε σημαντικά παιχνίδια των δε, κι αντίστροφα!

Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!
Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κατακτήσει 35 πρωταθλήματα και 28 κύπελλα Σερβίας-Γιουγκοσλαβίας, 2 Μιτρόπα Καπ, ενώ μεγαλύτερη στιγμή του ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1991. Αλλά και του Διηπειρωτικού την ίδια χρονιά.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε την Τρίτη (4/3) τις ευχές της στα ορθόδοξα αδέρφια.

Δείτε τη φωτογραφία:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24