Χριστινάκη: «Δείξαμε χαρακτήρα, πάθος και καρδιά»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όσα δήλωσε η Ελεάννα Χριστινάκη μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Θρύλο!
Ακόμα ένας τίτλος ήρθε να προστεθεί για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο, τον Ολυμπιακό! Ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών στα Δύο Αοράκια, επικρατώντας με 59-51 του ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό.
Η Ελεάννα Χριστινάκη δήλωσε: «Η ομάδα έχει κατακτήσει τον τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Μπορεί να μην παίξαμε το καλύτερο μας μπάσκετ, αλλά το αποτέλεσμα μετράει, δείξαμε χαρακτήρα, πάθος και καρδιά, που αυτό μετράει πολύ σε τέτοιους τελικούς. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, όπως είδατε το σκορ ήταν πολύ χαμηλό, δεν ήμασταν εύστοχες πολύ στην επίθεση, αλλά πάντα η άμυνα κερδίζει τους τίτλους. Θα το πάμε βήμα-βήμα για το πρωτάθλημα, τώρα προέχει το παιχνίδι της Τετάρτης. Εύχομαι, να είμαστε υγιείς και όλα θα πάνε καλά».
Latest News
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 68-79: Κακή… εμφάνιση, δεν μπήκε ποτέ στο παρκέ και το πλήρωσε!
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε και έφυγε για τα αποδυτήρια ο Βεζένκοφ!
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δυναμικό follow κάρφωμα του Ταϊρίκ Τζόουνς στην πρώτη «ερυθρόλευκη» επίθεση στο 2ο ημίχρονο (vid)
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Καλάθι και φάουλ του Φουρνιέ που δίνει ανάσα στην «ερυθρόλευκη» επίθεση (vid)
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Χέιζ-Ντέιβις δίνει επιθετικές λύσεις στους «Πράσινους» στο ξεκίνημα του 2ου δεκαλέπτου (vid)
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δια χειρός Βεζένκοφ και οι οκτώ πρώτοι πόντοι των «Ερυθρόλευκων» (vid)
Μεντιλίμπαρ: «Θα πρέπει να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η παρουσίαση των «Ερυθρόλευκων» (vid)
READ MORE