Οι τελευταίες φήμες τον συνδέουν με μια πιο «petit» έκδοση της Έλλης Κοκκίνου. Κι αυτή τραγουδίστρια έχοντας εκπροσωπήσει και γειτονική χώρα στη Eurovision. Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γιώργος Μπόγρης μπορεί να διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν του στον Ολυμπιακό όμως στα προσωπικά του υπάρχουν πολλές φήμες που κατά καιρούς τον συνδέουν με διάφορες νεαρές συντρόφους.

Καμία από αυτές τις φήμες δεν έχει επαληθευτεί και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής φαίνεται πως δεν είχε βρει ως τώρα το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Έλλη Κοκκίνου στην καρδιά του.

Όλα όμως άλλαξαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO, αφού πληροφορίες του εντύπου αναφέρουν πως ο σέντερ του Ολυμπιακού βρήκε τον νέο του έρωτα στα μάτια μίας άλλης τραγουδίστριας, της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Η Ελευθερία είναι μία πιο petit έκδοση της Έλλης Κοκκίνου και οι πηγές του περιοδικού αναφέρουν ότι οι δυο τους είναι μαζί τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Το δημοσίευμα μάλιστα προσθέτει πως η Κύπρια τραγουδίστρια, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό της Eurovision το 2012, βρισκόταν στο πάρτι γενεθλίων του καλαθοσφαιριστή πριν λίγες ημέρες, όταν αυτός «έκλεισε» τα 30 του χρόνια.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24