Στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ επέστρεψε και επίσημα, ο Απόστολος Αρμενάκης, μετά τη σεζόν 2005-06.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Απόστολο Αρμενάκη. Ο πολύπειρος κεντρικός (ημ. γέννησης 19/7/1980, 2,05μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ.

Ο Απόστολος Αρμενάκης θα φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά τη σεζόν 2005-06.

Αποκλειστικό THRYLOS24: Επιστρέφει η Μλέινκοβα
Αποκλειστικό THRYLOS24: Επιστρέφει η Μλέινκοβα

Η δήλωση του Απόστολου Αρμενάκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά σε αυτό τον σύλλογο. Γνωρίζω πολύ καλά το DNA του συλλόγου και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός! Ηρθα με μεγάλη χαρά και ελπίζω, να βοηθήσω με τη σειρά μου την ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

Προηγούμενες ομάδες:

2022-24 Πήγασος Πολίχνης

2021-22 Αριστοτέλης Σκύδρας

2020-21 Πιερικός

2019-20 ΠΑΟΚ

2017-19 Ηρακλής

2016-17 ACH Volley (Σλοβενία)

2014-15 Aurispa Alessano (Ιταλία)

2013-14 Άρης

2011-13 ΠΑΟΚ

2010-11 El Nasser (Μπαχρέιν)

2009-10 ΕΑ Πατρών

2009 Cannes (Γαλλία)

2008-09 ΠΑΟΚ

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.