Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παρακολούθησε το παιχνίδι ανάμεσα στην Νεανική Εστία Μεγαρίδα και το Αιγάλεω, για τον τελικό του UNICEF Trophy.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (28/12) προπόνηση του Ολυμπιακού. Μένει να φανεί εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον αγώνα του Θρύλου με το Λαύριο (29/12). Ο Έλληνας γκαρντ αγαπάει το μπάσκετ και στον ελεύθερο χρόνο του πήγε στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα στην Νεανική Εστία Μεγαρίδα και το Αιγάλεω, για τον τελικό του UNICEF Trophy.

Άλλωστε, ο «Λάρι» ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στο Αιγάλεω, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-2011.

Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί
Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί

Δείτε το βίντεο:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.