Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία (19.30 CosmoteSport1) στο Καραϊσκάκης, στον επαναληπτικό του 3-3, με μοναδικό σκοπό την νίκη πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου... Ποια τα πλάνα του Μαρτίνς.

Ολυμπιακός-Λαμία με φόντο τους  “4” του Κυπέλλου! Στον επαναληπτικό του αγώνα-ροντέο (3-3) του ΕΑΚ, οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη και επειγόντως την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, ο οποίος είναι πλέον εκ των βασικών στόχων της ομάδας!

Γράφει ο Διονύσης Σπανομανώλης

Η Λαμία του Μάκη Χάβου είναι επικίνδυνη αλλά ο “καλός φετινός Ολυμπιακός” κάτι τετοια ματς τα καθαρίζει “με συνοπτικές διαδικασίες”, παίζοντας full επίθεση…

Έτσι και απόψε η ομάδα θα επιτεθεί “μαζικά” εξ αρχής, με σκοπό να τελειώσει νωρίς την υπόθεση πρόκριση και βέβαια να μην δώσει ελπίδες στην αντίπαλο.

Ο Μαρτίνς σκέφτεται να προχωρήσει σε rotation, με τους Λοντίγκιν-Αβραάμ και βέβαια τον Σολδάνο, να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα… Η πιθανή ενδεκάδα είναι δύσκολο να “προβλεφθεί”, καθώς το ματς είναι πολύ σημαντικό για… δοκιμές.

Επιτακτική η πρόκριση, με φόντο τους βρωμερούς.. Δικέφαλους στην συνέχεια του Κυπέλλου!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.