Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν στις τρεις το μεσημέρι για Κίεβο, με Μπουχαλάκη και Γκερέρο να εκφράζουν την πίστη τους για κατάκτηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί στις τρεις το μεσημέρι για το Κίεβο και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού θα δώσουν μεγάλη μάχη στην ουκρανική πρωτεύουσα για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό άλλωστε τόνισαν στις δηλώσεις που έκαναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Έλληνας μέσος που θα είναι και στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, υποστήριξε οι ερυθρόλευκοι θα είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν την πρόκριση και πρόσθεσε πως ήταν σημαντικό για την ψυχολογία των πειραιωτών ότι πήραν μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 4-2: Η Γιουνάιτεντ έκανε το 3Χ3 απέναντι στην Μπράιτον του σκόρερ Κωστούλα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 4-2: Η Γιουνάιτεντ έκανε το 3Χ3 απέναντι στην Μπράιτον του σκόρερ Κωστούλα

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Γκερέρο, με τον Ισπανό επιθετικό να επισημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πάρει την πρόκριση στην έδρα της Ντινάμο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.