Οι φίλοι της Μάλμε ανυπομονούν να δουν την ομάδα τους κόντρα στον κάτοχο του Conference Leauge, Ολυμπιακό, με τα εισιτήρια να εξαφανίζονται!

Κατάμεστο αναμένεται την Πέμπτη (24/10, 22:00) το «Eleda Stadion» για το ματς της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μάλμε.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ταξιδέψουν στην Σουηδία με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην διοργάνωση, αλλά αναμένεται να αντιμετωπίσουν «καυτό» κλίμα.

Οι φίλοι της Μάλμε μάλιστα, ανυπομονούν τόσο να δουν την ομάδα τους και δη κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, όπου είναι και κάτοχος του Conference League και ήδη περισσότερα από 18.300 εισιτήρια έχουν πουληθεί.

Ήδη, σε αρκετές θύρες, δεν υπάρχει ούτε μία θέση, ενώ οι Σκανδιναβοί εκτιμούν πως σύντομα θα ανακοινωθεί και sold out, με τους Πειραιώτες να εκτιμάται ότι θα πάρουν περισσότερα από 1000 εισιτήρια, καθώς η χωρητικότητα του γηπέδου ανέρχεται στις 22.500.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.