Ο Θάνος Νίκλας μίλησε για τις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινάει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, την Κυριακή (29/9) το μεσημέρι.

Στις 13:30 της Κυριακής (29/9, ΕΡΤ3), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας του τμήματος μπάσκετ Γυναικών «μπαίνουν» στη νέα αγωνιστική σεζόν με «μάχη» Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα, στο κλειστό γυμναστήριο Εργάνης «Δ. Καλτσάς», σε νοκ άουτ ματς για τη Β’ φάση, με μοναδικό στόχο το «διπλό» και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο προπονητής Θάνος Νίκλας παραχώρησε δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Νίκλας δήλωσε: «Πρώτο ματς της σεζόν. Πρώτα από όλα, να ευχηθώ να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία. Διανύουμε μια ιστορική και πολύ ιδιαίτερη σεζόν για τον σύλλογο. Είναι πολύ τιμητικό, που βρισκόμαστε στον σύλλογο αυτή τη σεζόν, των 100 χρόνων από την ίδρυσή του! Όσον αφορά στο ματς, είναι ιδιαίτερο για εμάς, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια στο Κύπελλο, δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στον πολυπόθητο στόχο.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Τα highlights
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Τα highlights

Ξεκινάμε με ένα νοκ άουτ ματς, με μία ομάδα που έχει ποιοτικό ρόστερ, με υψηλό μπάτζετ και έχει θέσει πολύ ψηλά τους στόχους της, όμως για εμάς δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. Δεν είμαστε μια ομάδα που σκεφτόμαστε τι μπορεί να κάνει ο αντίπαλος, επικεντρωνόμαστε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Έχουμε προετοιμαστεί για το ματς αυτό και θα δώσουμε τα πάντα, για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη σεζόν».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.