Δείτε την ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του UEFA Nations League!

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Δουβλίνο, όπου απόψε (21:45) θα δώσει τη δεύτερη αναμέτρησή της για το φετινό Nations League. Αντίπαλός της η Ιρλανδία, κόντρα στην οποία θέλει να αποσπάσει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, μετά την επικράτηση με 3-0 κόντρα στη Φινλανδία.

Σε δύο αλλαγές προχώρησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με το ματς κόντρα στη Φινλανδία, καθώς Τζόλης και Σιώπης ξεκινούν βασικοί με την Ιρλανδία.

Η ενδεκάδα:

Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Μπακασέτας, Τζόλης, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Δουβίκας, Πέλκας, Παυλίδης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μάνταλος, Γιαννούλης.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.