Ο Νταβίντ Κάρμο εθεάθη στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ματς του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea.

Χάρη σε προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή –με δανεισμό– του Νταβίντ Κάρμο και την επισημοποίησε το απόγευμα της Κυριακής!

Μέσω των social media, ο Κάρμο έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, που θα τον βρει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και να μάχεται για τον Θρύλο!

Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!
Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!

Μάλιστα, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Θρύλου με την Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.