Φινάλε στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, με τους δύο «αιωνίους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ο τρίτος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ ο τέταρτος Παναθηναϊκός τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από «μαραθώνιο» 30 αγωνιστικών, ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, καθώς η ήττα των Πειραιωτών από τη Ζαλγκίρις (86-85 στην παράταση), «έστειλε» το αβαντάζ στους πράσινους και το στέρησε από τη Ρεάλ.

Πλέον, μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη με 106-86 , ο Ολυμπιακός τερμάτισε 3ος στην κανονική περίοδο και θα βρει μπροστά στα πλέι οφ τη σημερινή (6/4) του αντίπαλο, Ζαλγκίρις Κάουνας (6η). Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, ως 4ος, θα αντιμετωπίσει την 5η βασίλισσα. Κι αυτό, καθώς μεταξύ των τριών ομάδων δημιουργήθηκε τριπλή ισοβαθμία με ρεκόρ 19-11, από την οποία βγαίνει ευνοημένη η ομάδα του Πειραιά, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Γιοκουμπάιτις: «Τρελή ομάδα ο Ολυμπιακός»
Γιοκουμπάιτις: «Τρελή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1η) – Χίμκι (8η)

Παναθηναϊκός (4ος) – Ρεάλ Μαδρίτης (5η)

Ολυμπιακός (3η) – Ζαλγκίρις Κάουνας (6η)

Φενέρμπαχτσε (2η) – Μπασκόνια (7η)

Οι ημερομηνίες των πλέι οφ και του Final-4

Η φάση των πλέι οφ (περνάει όποιος συμπληρώσει 3 νίκες) θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την 1 Μαΐου. Το Final Four θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι 18-20 Μαΐου. Οσον αφορά τις «διασταυρώσεις» στο Final-Four, ο νικητής του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ – Χίμκι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας θα παίξει με τον νικητή του Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 5/4

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας 92-81
Φενέρμπαχτσε – Μάλαγα 91-99
Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 95-96
Μπαρτσελόνα – Χίμκι 86-82
Μπασκόνια – Εφές 79-81

Παρασκευή 6/4

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας 85-86πρτ.
Βαλένθια-Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-84
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάμπεργκ 106-86

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24