Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει βροντερό παρών στο ματς με τη Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως φαίνεται και από τη διάθεση των εισιτηρίων...

Το είπε ο Μπλατ, οι παίκτες, το αντιλαμβάνεται ο κόσμος… Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι «τελικός» για τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» το είπε ανοικτά, πως η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της, πως αυτός είναι κύριος υπαίτιος σε πολλές νίκες που έχει κάνει, οπότε να πάει και τώρα και να ωθήσει τους Πειραιώτες στη νίκη.

Το μήνυμα ελήφθη από τον κόσμο και ήδη έχουν «φύγει» συνολικά 8.500 εισιτήρια. Ήδη είναι κλεισμένες 8.500 θέσεις και απομένουν άλλες 3.500. Οι φίλοι του Ολυμπιακού προμηθεύτηκαν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, ενώ από την Τρίτη (29/01) θα είναι ανοικτά και τα εκδοτήρια (10:00 με 18:00) προς διάθεση αυτών. Φυσικά κανονικά θα συνεχίζεται και η πώληση ηλεκτρονικά.

Όλα δείχνουν πως την Πέμπτη το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο με τον κόσμο έτοιμο να βοηθήσει την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ στη νίκη.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24