Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Γιάννης Διαμαντίδης, κατέθεσε μήνυση κατά του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο επιχειρηματίας στον τομέα της κατασκευής επίπλων και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Γιάννης Διαμαντίδης, κατέθεσε μήνυση εναντίον του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Τον κατηγορεί ότι τον απείλησε τηλεφωνικά, κατηγορώντας τον για παράνομη παρέμβαση σε επιχειρηματικά θέματα.

Σύμφωνα με τον κ. Διαμαντίδη, ο κ. Μελισσανίδης τον κάλεσε από το κινητό τηλέφωνο του εξωδιοικητικού στελέχους της ΑΕΚ, Γιάννη Παπαδόπουλου.

Champions League: Αποτελέσματα, βαθμολογία και η 2η αγωνιστική της League Phase
Champions League: Αποτελέσματα, βαθμολογία και η 2η αγωνιστική της League Phase

Οι απειλές του Μελισσανίδη στον Διαμαντίδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχαν να κάνουν με το παιχνίδι ΚαλαμάταΚαλλιθέα για την Σούπερ Λιγκ 2! Ο Μελισσανίδης βάση των πηγών της αρμόδιας αρχής επιθυμούσε διακαώς νίκη των φιλοξενούμενων.

Θυμίζουμε ότι η επιχείρηση του κουμπάρου του Μάκη Γκαγκάτση και σημαντικού στελέχους του ΠΑΟΚ, Γιάννη Διαμαντίδη, είχε καεί ολοσχερώς απο βομβιστική ενέργεια.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.