Την τελευταία της «μάχη» στη φάση των ομίλων του Champions League δίνει σήμερα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με τη Μεντιτεράνι.

Την τελευταία της «μάχη» στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League δίνει, το Σάββατο (23/3) το απόγευμα, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν την Μεντιτεράνι, την οποία υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, στις 17:00 (LEN TV), για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού. Κόντρα στην ισπανική ομάδα, οι «ερυθρόλευκες» του Δημήτρη Κραβαρίτη, που έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στο Final-4 του Champions League, αφού είναι πρώτες με το απόλυτο των πέντε νικών και των 15 βαθμών, αγωνίζονται στον Πειραιά, όπου θέλουν να «κλείσουν» νικηφόρα, με τον καλύτερο τρόπο, την παρουσία τους στη φάση των ομίλων.

Τριχά: «Είμαι ενθουσιασμένη και έχω κίνητρο»
Τριχά: «Είμαι ενθουσιασμένη και έχω κίνητρο»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24