Η Σερβία συνέχισε τις εκπληκτικές τις εμφανίσεις στα προκριματικά και κέρδισε την Γεωργία. Ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν και ο Φιλιπ Πετρούσεφ

Η Σερβία έκανε το 2/2 στο Group G, κερδίζοντας την Γεωργία με 76-63, για τα προκριματικά του EuroBasket 2025.

Ο «ερυθρόλευκος» Φιλίπ Πετρούσεφ έκανε εκπληκτική εμφάνιση, καθώς άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ. Μάλιστα, ο ψηλός του Ολυμπιακού μοίρασε 3 ασίστ, αλλά και ισάριθμες τάπες. Πρώτος σκόρερ για τους Σέρβους ήταν ο Μάρκο Γκούντουριτς με 16 πόντους (2/8 τρίποντα) και 4 ριμπάουντ. Ενώ από τη Γεωργία ξεχώρισε ο Τορνίκε Σενγκέλια, με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ

Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Μόντε Μόρις – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε (pic, vids)
Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Μόντε Μόρις – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε (pic, vids)

Τα δεκάλεπτα: 12-21, 31-38, 52-60, 63-76

H βαθμολογία του Group G

Σερβία 2-0
Φινλανδία 1-1
Δανία 1-1
Γεωργία 0-2

 

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.