Ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού, Πάνος Παπαντωνόπουλος, δήλωσε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα ματς με τη Μπρίξεν.

Ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού, Πάνος Παπαντωνόπουλος, δήλωσε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τους αγώνες με τη Μπρίξεν.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, σειρά έχουν δυο αγώνες στην έδρα μας, για τη διοργάνωση του EHF European Cup. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτά τα δυο κρίσιμα παιχνίδια, κόντρα στην Μπρίξεν. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%, για να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

Ολυμπιακός Χάντμπολ: Πρώτο «τεστ» με θετικά μηνύματα! (vid)
Ολυμπιακός Χάντμπολ: Πρώτο «τεστ» με θετικά μηνύματα! (vid)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24