Ασαφής ανάρτηση από τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος κάνει σύντομη ανασκόπηση στο 2018 και εκφράζει την αισιοδοξία του για «περισσότερα όνειρα που θα εκπληρωθούν το 2019», χωρίς πάντως να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στον Ολυμπιακό.

Ο Φράνκο Σολδάνο πιθανότατα θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού εντός των προσεχών ημερών, καθώς όπως αποκάλυψε το Thrylos24.gr, υπάρχει συμφωνία τόσο με την πλευρά 24χρονου επιθετικού όσο και με την αντίστοιχη της Ούνιον Σαντα Φε.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/12) ο Αργεντινός έκανε μια ασαφή ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αν και εν γένει δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μη διευκρινίζοντας το αν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από την ομάδα της Αργεντινής.

Κάτω από αυτήν πολλοί οπαδοί της τρέχουσας ομάδας του τού ζητούν να παραμείνει, ενώ αντίστοιχα πολλοί φίλοι των Ερυθρόλευκων του ζητούν να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα έγραψε :

«Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της, η οποία μας σημάδεψε και θα την θυμόμαστε για πάντα. Μία ιστορική χρονιά, στην οποία είχαμε τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε το μεγάλο στόχο μας, χάρη σε αυτήν την υπέροχη ομάδα, τους σπουδαίους συμπαίκτες και πολύ καλούς ανθρώπους. Για ένα 2019 στη διάρκεια του οποίου θα εκπληρωθούν περισσότερα όνειρα.

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς δυσκολίες θα ήταν αδύνατο να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι και να ανακαλύψουμε τον αληθινό εαυτό μας. Είναι κάποιες κρίσιμες στιγμές που πρέπει να βγάζουμε τον καλύτερό εαυτό μας… E.P.»

Η ανάρτηση :

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24