Κλήρωση CEV Challenge Cup: Πρόκριση του Θρύλου άνευ αγώνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού πήρε την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του CEV Challenge Cup χωρίς παιχνίδι.
Μετά την κλήρωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που διενεργήθηκε την Τετάρτη (19/7), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, πήρε την πρόκριση χωρίς παιχνίδι από τον πρώτο προκριματικό γύρο του CEV Challenge Cup.
Στον επόμενο γύρο οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις την Λιθουανική VDU Kaunas που επίσης εξασφάλισε την πρόκριση άνευ αγώνα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το διάστημα 7-9 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός 14-16 του ίδιου μήνα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τη σειρά των αγώνων θα ανακοινωθούν από τη CEV το επόμενο διάστημα.
Latest News
Ολυμπιακός: Τεστ… σοβαρότητας για τους Πειραιώτες
Euroleague: Το πρόγραμμα της Τρίτης (3/2)
Ολυμπιακός: Η ώρα του Τζόζεφ και το μεγάλο «πρέπει»
Ολυμπιακός: Επίσημο του Κλέιτον στον Θρύλο
Το κρυφό όπλο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι
Στο Ντουμπάι για… άλμα τετράδας ο Ολυμπιακός
Σόουζα: «Θα φτάσει ψηλά ο Λουίζ, κάνει μεγάλη ζημιά στην αντίπαλη άμυνα»
Νέα Πέραμος: Έξι μέρες ήταν ζωντανός ο 27χρονος πριν τον εκτελέσουν – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
READ MORE