Για τις αναγκαστικές αλλαγές και την ευθύνη του προπονητή μίλησε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου.

Τις αναγκαστικές αλλαγές τόνισε από τη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με 2-2 κόντρα στον Άρη.

Ο τεχνικός του Θρύλου δήλωσε πως αν ήξερε το αποτέλεσμα θα έκανε διαφορετικές αλλαγές, ενώ μίλησε και για την κατάσταση των Κανός και Μπα που τραυματίστηκαν.

Κλειστή η Θύρα 7 με Λαμία!
Κλειστή η Θύρα 7 με Λαμία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Είναι ένα κακό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε. Εάν γινόταν πάλι το ματς και είχε την ίδια εξέλιξη από το 2-0 αν θα κάνατε τις ίδιες αλλαγές; Μήπως δεν ήσασταν σε καλή βραδιά κι εσείς;

«Θέλω να πω ότι είναι μία άσχημη βραδιά για την ομάδα μας. Παίζαμε πολύ καλά γι’ αρκετή ώρα, αλλά στη συνέχεια κάναμε όλοι λάθη και αυτό μας κόστισε δύο γκολ και την ισοφάριση. Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα θα έκανα διαφορετικές αλλαγές και κινήσεις. Εκείνη τη στιγμή κάνοντας την αναγκαστική αλλαγή του Χουάνγκ δεν περίμενα τι θα συμβεί. Ξέρω ότι όταν έναν αποτέλεσμα είναι άσχημο για μία ομάδα και ψάχνουμε τον υπεύθυνο αυτός είναι ο προπονητής. Σας λέω σοβαρά ότι στα πρώτα 70 λεπτά για την εμφάνιση μας δεν είμαι εγώ υπεύθυνος, αλλά για τα τελευταία είκοσι είμαι».

Ποια είναι η ψυχολογία σας μετά από μία κακή βραδιά που δεν σκοτώνει τον Ολυμπιακό; Και επίσης θα μας ενημερώσετε για την κατάσταση των Κανός και Μπα;

«Ο Σέρτζι θα μείνει έξω από την ομάδα γιατί έχει πρόβλημα στο γόνατο. Ο Μπα έχει στο πίσω μέρος μία ενόχληση. Ελπίζουμε ότι δεν θα είναι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλουμε να είναι μεγαλύτεροι αυτοί οι τραυματισμοί. Ο Ιν Μπομ ένιωσε ενοχλήσεις και είπε ότι μπορούσε να παίξει δέκα λεπτά ακόμα, αλλά ήταν μια απόφαση δική μας γιατί ήταν ταλαιπωρημένος από μία πτήση 30 ωρών. Είμαστε απογοητευμένοι στα αποδυτήρια για το σημερινό αποτέλεσμα γιατί είχαμε προσδοκίες να μειώσουμε τη διαφορά. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί τα τελευταία λεπτά σβήνουν την καλή δουλειά που κάναμε στα πρώτα 70 λεπτά».

Ήταν θέμα ετοιμότητας η μη χρησιμοποίηση του Ελ Αραμπί;

«Δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερος λόγος. Σκεφτήκαμε ότι επειδή ο Άρης είχε αρκετούς παίκτες μπροστά θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Μασούρα. Εκείνη τη στιγμή μας εξέπληξε ο Άρης με το γκολ που έβαλε».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24