Ο Μίτσελ, οι παίκτες και ο κόσμος ενωμένοι ως το τέλος της βραδιάς, με τον Ολυμπιακό να χαμογελά και τους υπόλοιπους να αγχώνονται.

Υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν, οι διεθνείς των ομάδων επέστρεψαν και ο Ολυμπιακός καλείται απόψε το βράδυ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη σε ένα ματς παγίδα.
Μπορεί το πρόγραμμα να ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό στην έναρξη των playoffs άλλα παιχνίδια όπως αυτό στο Βόλο και με τον Άρη στο φαληρικό γήπεδο μπορεί να αποτελέσουν παιχνίδια καταστροφείς εάν η ομάδα δεν παραταχθεί με καθαρό μυαλό και επίσης το πλάνο νίκης.
Ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε το δύο στα δύο γνωρίζοντας ότι έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και πάλι στο Καραϊσκάκης και με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Γνωρίζει επίσης πως εάν παραμείνει αήττητος και στο παιχνίδι της λεωφόρου θα έχει κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πιο θρυλικού πρωταθλήματος των τελευταίων πολλών χρόνων.
Αποφασιστικότητα καθαρό μυαλό και υπομονή από το πρώτο λεπτό
Το ματς με τον Άρη παρά τα όσα αστεία λέγονται και γράφονται από διάφορους είναι το ίδιο δύσκολο όπως αυτό με την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα, απρόβλεπτη, με παίκτες ποιοτικούς που μπορεί να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή κι αν Ολυμπιακός δεν είναι προσεκτικός και σοβαρός θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Μεγάλο ερωτηματικό για την εμφάνιση και την απόδοση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη αποτελεί το γεγονός πως αρκετοί από τους παίκτες του έλειπαν με τις εθνικές ομάδες και πέρα από τον Μίτσελ ίσως ελάχιστοι γνωρίζουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και πόσο θα πρέπει και αν πρέπει να προστατευτούν ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών. Γιατί πέρα από τα play offs έρχεται και το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Τετάρτη.
Το Γεώργιος Καραϊσκάκης Θα πρέπει να είναι κατάμεστο, ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα που δίνει μία απίστευτη μάχη από το -12 και να βρίσκεται πλέον μία ανάσα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και να έχει την ευκαιρία να προσπεράσει στο τέλος της βραδιάς.
Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και τον Μίτσελ από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι και το τελευταίο που θα σφυρίξει ο διαιτητής. Επίσης θα πρέπει να μην πέσει στην παγίδα των οποιοδήποτε σφυριγμάτων μπορεί να υπάρξουν, θα πρέπει να είναι πιστοί και εκείνοι, όπως οι ποδοσφαιριστές, στο πλάνο νίκης της ομάδας και στο τέλος της βραδιάς Ολυμπιακός να χαμογελά και οι υπόλοιποι να αγχώνονται.

Διονύσης Στρούμπος

Από το 1998 εργάζομαι ως δημοσιογράφος. Για περισσότερα από δέκα χρόνια βρέθηκα στο μικρόφωνο των ραδιοφωνικών σταθμών ΕΡΑ Σπορ και Σέντρα Fm, ενώ από το 2000 εργάζομαι στα κανάλια Νovasports καθώς και στο Novasports.gr. Κατά καιρούς έχω συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24