Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού Εβίνα Σταμάτη.

Η Εβίνα Σταμάτη γύρισε άσχημα το αριστερό της πόδι κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της αναμέτρησης όμως τα πράγματα είναι χειρότερα αφού αναμένεται να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!
Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!

Έτσι, ο Ολυμπιακός καλείται να πορευτεί στους τελικούς και να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του πρωταθλητή δίχως την αρχηγό του, η οποία δε θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα της μέχρι το τέλος της σειράς.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24