19 Νοεμβρίου 1948. Μία εκτέλεση και μία ιστορία που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Όσα χρόνια και να περάσουν. Εκείνο το πρωινό εκτελέστηκε ο Νίκος Γόδας, στο νησάκι Λαζαρέτο, μπροστά στο λιμάνι της Κέρκυρας. Εκτελέστηκε φορώντας τη φανέλα του αγαπημένου του Ολυμπιακού. Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. «Να μου ρίξετε και να με δολοφονήσετε με […]

19 Νοεμβρίου 1948. Μία εκτέλεση και μία ιστορία που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Όσα χρόνια και να περάσουν. Εκείνο το πρωινό εκτελέστηκε ο Νίκος Γόδας, στο νησάκι Λαζαρέτο, μπροστά στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Εκτελέστηκε φορώντας τη φανέλα του αγαπημένου του Ολυμπιακού. Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. «Να μου ρίξετε και να με δολοφονήσετε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μη μου δέσετε τα μάτια, για να βλέπω τα χρώματα της ομάδας μου πριν από τη χαριστική βολή», τους λέει!

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνω πολλές αλλαγές»
Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνω πολλές αλλαγές»

Αρνήθηκε να υπογράψει δήλωση μετάνοιας για τα πολιτικά του φρονήματα και «έφυγε» φορώντας την αγαπημένη του ερυθρόλευκη, σε ηλικία 27 ετών. Τέτοια ήταν η αγάπη του για την ομάδα στην οποία έπαιζε ποδόσφαιρο. Ιστορία που σε κάνει να ανατριχιάζεις!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24