Τι συμβαίνει με Zινκερνάνγκελ και Ολυμπιακό;
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ θέλει να συνεχίσει στην Σταντάρ Λιέγης και μετά το καλοκαίρι όταν ολοκληρώνεται ο δανεισμός του.
Να μείνει στην Σταντάρ Λιέγης και μετά το καλοκαίρι θέλει ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Βέλγιο.
Ο 29χρονος άσος αγωνίζεται εκεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει στη συμφωνία οψιόν αγοράς.
Ο Ζινκερνάγκελ πραγματοποιεί εξαιρετικά χρονιά με την Σταντάρ όπου μετρά επτά γκολ και δύο ασίστ σε 17 εμφανίσεις του στο βελγικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο του Δανού μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το 2025 με τον Ολυμπιακό.
Latest News
Μπαρτζώκας: «Σηκώνει μεγάλο βάρος ο Γουόκαπ»
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Με τεσσάρα οι ροχιμπλάνκος… σκόρπισαν τους μπλαουγκράνα και είναι με το ένα πόδι στον τελικό!
Ομπράντοβιτς: «Είχαμε μερικά βασικά λάθη, δεν κάναμε τα μικρά πράγματα»
Γουόκαπ: «Αυτό είναι το μπάσκετ του Ολυμπιακού»
Υπέροχη κίνηση από τον Γουόκαπ: Έδωσε την φανέλα του Τζόκοβιτς (pic)
Μπαρτζώκας: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς»
Ποιος άλλος: MVP κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Σάσα Βεζένκοφ!
Βεζένκοφ: «Χρειάζεσαι μεγάλη ενέργεια για να κερδίσεις τον Ερυθρό Αστέρα»
READ MORE