Η Βάσω Πλευρίτου έκανε το δικό της σχόλιο για τη νίκη - πρόκριση επί του Αλίμου και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού! Στον ημιτελικό του θεσμού στην Πάτρα, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν με 17-7 του Αλίμου ΝΑΣ και «σφράγισαν» την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η Βάσω Πλευρίτου έκανε το δικό της σχόλιο για τη νίκη – πρόκριση του Θρύλου:

Για την… Παναθηναϊκή ανάπλαση 500 εκατ. ευρώ – Για την Ολυμπιακή Πολιτεία… ούτε ευρώ και κουβέντα
Για την… Παναθηναϊκή ανάπλαση 500 εκατ. ευρώ – Για την Ολυμπιακή Πολιτεία… ούτε ευρώ και κουβέντα

«Δείξαμε από την αρχή ότι είμαστε κυρίαρχες, είχαμε πάρα πολύ καλό ρυθμό, έχουμε δουλέψει πολύ στην προπόνηση και βγήκε η προπόνηση που έχουμε κάνει.

Είναι η έκτη διοργάνωση Final-4 Κυπέλλου, έχουμε κατακτήσει τα τέσσερα και ευελπιστώ να πάρουμε και το πέμπτο! Δεν χορταίνουμε, θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή, θέλουμε να κατακτήσουμε όσα περισσότερα γίνεται.

Και αυτό το δείχνουμε από το πόσο πολύ δουλεύουμε στην προπόνηση, καμία δεν έχει χορτάσει. Δεν νιώθουμε τίποτα, παλεύουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το ευρωπαϊκό, το πρωτάθλημα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.