Ο Κώστας με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις φέτος έχει ήδη «ταράξει» τα νερά της Ευρώπης,αφού συγκαταλέγεται στους 25 πιο φορμαρισμένους παίχτες του Europa League

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών ήταν εξαιρετικός και κόντρα στην Ντουντελάνζ, στο τελευταίο ματς του Θρύλου, σημειώνοντας 2 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας και 1 ασίστ στον αγώνα.

Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα
Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του αρχηγού των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, τον έχουν φέρει στην πρώτη 25αδα των πιο φορμαρισμένων παικτών στο Europa League.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Φόρτου» βρίσκεται στην 22η θέση στη σχετική λίστα, ενώ από τους παίκτες του Ολυμπιακού ακολουθεί ο Τοροσίδης ο οποίος βρίσκεται στην 62η θέση.

Ο Φορτούνης τη φετινή σεζόν στα ευρωπαϊκά ματς του Θρύλου μετράει 4 γκολ, 5 ασίστ, ενώ έχει και τεράστια συμμετοχή στο γκολ που σημείωσε στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ το οποίο τελικά χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Γιορντάνοφ.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24