Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟ...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού (30/12, 21:00) με τον Παναθηναϊκό στο «ΟΑΚΑ». Οι «ερυθρόλευκοι» που προέρχονται από την ήττα με τον Ερυθρό Αστέρα, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2022.

Σήμερα (29/12) ο Θρύλος ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση και μοναδικός στόχος (παρά την απουσία του Σάσα Βεζένκοφ) θέλουν να κάνουν τη δέκατη σερί τους νίκη κόντρα στον καλύτερο πελάτη.

Έρχεται ο Έβανς και… αλλάζει τα πάντα στον Ολυμπιακό
Έρχεται ο Έβανς και… αλλάζει τα πάντα στον Ολυμπιακό

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της ομάδας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.