Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά και τα όσα έμαθες παίζοντας δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη.

Ένας από τους ξένους παίκτες που αγαπήθηκαν πολύ στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια είναι ο Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός σέντερ δεν ξεχνάει τον Θρύλο και σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη, από τον οποίο έχει μάθει πολλά εντός και εκτός παρκέ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Πριν έρθω στην Ευρώπη, ίσως ο Ολυμπιακός να ήταν η μόνη ομάδα που ήξερα λόγω των μεγάλων ονομάτων που είχαν παίξει εκεί, όπως ο Τσίλντρες. Χάρηκα πολύ, λοιπόν, που θα έπαιζα με τον Σπανούλη και με προπονητή τον Ίβκοβιτς.

Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός live streaming
Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός live streaming

Έμοιαζε με όνειρο τότε και τώρα. Όταν αρχίσαμε τη σεζόν, η φιλοσοφία ήταν τελείως διαφορετική. Ως τότε ο Ολυμπιακός είχε μεγάλα ονόματα, τους καλύτερους παίκτες. Εκείνη η ομάδα όμως είχε τον Σπανούλη και γύρω του εμάς, άγνωστους παίκτες.

Ήμουν εγώ, κάποιοι νεαροί παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Πρίντεζης. Όμως δημιουργήσαμε χημεία, καθοδηγούμενοι από τον Ίβκοβιτς και φτιάξαμε κάτι ξεχωριστό που κράτησε στο χρόνο».

«Ο Σπανούλης παραμένει μέχρι και σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετικούς μου μέντορες. Έμαθα πολλά από αυτόν, εντός κι εκτός παρκέ. Το πιο σημαντικό που έμαθα όμως είναι η ρουτίνα της δουλειάς.

Κάθε μέρα έκανε τα ίδια πράγματα κι αυτό είναι το μυστικό του μεγαλείου του. Δούλευε πάντα σκληρότερα από όλους και έδινε το παράδειγμα. Ήταν τιμή για μένα, έναν 24χρονο παίκτη, να παίζω δίπλα σε έναν θρύλο της Ευρωλίγκας. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24