Άλλος ένας τρομερός διαγωνισμός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτή τη φορά για μια υπογεγραμμένη μπλούζα του Μαρσέλο.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει… «φωτιά» στα social media και ετοιμάζει ένα ακόμη τρομερό δώρο στους φίλους της ομάδας. Μετά τον διαγωνισμό για μία υπογεγραμμένη μπλούζα του Χάμες Ροντρίγκες, σειρά έχει να πάρετε μέρος για μία… υπογραμμένη μπλούζα του Μαρσέλο.

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού:

Διεκδικήστε μία ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ φανέλα του Μαρσέλο, μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!
Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό ➡ @olympiacosfc ➡ 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐢𝐧 𝐛𝐢𝐨

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24