Άγριες διαθέσεις από τον Γιάννη – Εξαιρετικό double-double και 2/2 οι Μπακς (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Αντετοκούνμπο: «Θα κάνω μαγνητική, αλλά πιστεύω ότι θα πουν πως πρέπει να μείνω για άλλες 4-6 εβδομάδες εκτός»
- Ο Αντετοκούνμπο πήρε τη φανέλα του ΛεΜπρόν: «Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως είναι το τελευταίο μας παιχνίδι ο ένας απέναντι στον άλλον»
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να πιστεύουμε ότι θα είναι μία σπουδαία ιστορία επιστροφής»
Οι Μπακς υποδέχτηκαν τους Ρόκετς, με τον τρομερό Γιάννη Αντετοκούνμπο να βάζει 44 πόντους και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.
Συνέχεια στις νίκες από τους Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν των Ράπτορς με 125-105 σήμερα τα ξημερώματα (23/10). Ένα παιχνίδι στο οποίο τα «ελάφια» έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δείχνει «καυτός».
Ο «Greek Freak» έκανε μία τεράστια εμφάνιση με 44 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από νωρίς δείχνει τις διαθέσεις του ο Γιάννης, που πάντα έχει στόχο την κορυφή. Η άμυνα του Χιούστον δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά μαζί του, με τον ίδιο να έχει εξαιρετικά ποσοστά στα σουτ (8/13 βολές, 15/18 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 17/21 εντός πεδιάς).
Εκτός από τον Αντετοκούνμπο πάντως, καλή εμφάνιση έκανε και ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος είχε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Δείτε τα highlights του αγώνα: