Ο τεχνικός της Καρμπάγκ, Γκούρμπαν Γκουρμπάνοβ, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Καμπάλα αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό για το οποίο υπάρχουν υψηλές προσδοκίες.

Η Καραμπάγκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Καμπάλα και συνεχίζει απόλυτη στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των Αζέρων, Γκούρμπαν Γκουρμπάνοβ, μετά το 8/8 της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία του Αζερμπαϊτζάν παραχώρησε δηλώσεις, αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης (13/10, 19:45) με τους Πειραιώτες και τόνισε πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Οι Αζέροι θέλουν νίκη επί των Ερυθρόλευκων για να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

«Η ομάδα ήταν κάπως αγχωμένη, οι παίκτες δεν είχαν επανέλθει πλήρως μετά το ματς στην Ελλάδα. α αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε αύριο. Θέλουμε να αναλύσουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε τα βήματα που χρειάζονται. Υπάρχει δικαιολογημένα ένταση, οι προσδοκίες είναι υψηλές, όπως και η θέλησή μας. Από αύριο θα έχουμε τον χρόνο να επαναφέρουμε τους παίκτες μας σε κατάσταση ετοιμότητας. Πρέπει να βελτιωθούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αζέρος προπονητής.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24