O Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν το Super Cup μίλησε για την πετυχημένη περσινή σεζόν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την περσινή πετυχημένη σεζόν με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου πριν το Super Cup.

Tαυτόχρονα ο φόργουορντ των Πειραιωτών βραβεύτηκε από τον ΕΣΑΚΕ αφού αναδείχθηκε ΜVP.

Euroleague: Αντίστροφη μέτρηση με… Κίναν Έβανς! (pic)
Euroleague: Αντίστροφη μέτρηση με… Κίναν Έβανς! (pic)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν, καθώς και τους προέδρους της ομάδας, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, όπως και τα μέλη του σταφ. Δίχως αυτούς δεν θα έφτανα σε αυτό το βραβείο. Ήταν μια δύσκολη σεζόν και στο τέλος πανηγυρίσαμε.

Ελπίζουμε την νέα σεζόν να είμαστε όλοι υγιείς. Εύχομαι ένα πρωτάθλημα χωρίς βία, με γεμάτα γήπεδα και πολλά χαμόγελα. Όσο γι’ αυτό το διήμερο, εύχομαι ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και να κερδίσει ο καλύτερος».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24