Ο Μάρκους Έρικσον έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, στερώντας του τις υποχρεώσεις για 3 με 4 μήνες!

Η Άλμπα δεν έμαθε και τα καλύτερα νέα, καθώς ο Σουηδός γκαρντ, Μάρκους Έρικσον βγαίνει νοκ-άουτ για το επόμενο -μεγάλο- διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος στάθηκε ακόμη μια φορά άτυχος, καθώς μετά την απουσία του την περασμένη σεζόν, παραμένει εκτός «μάχης» και στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Συγκεκριμένα, έχει υποστεί υποτροπή στον τραυματισμό του στο πέλμα, μένοντας έξω για τρεις με τέσσερις μήνες!

Ζαλγκίρις: Sold Out στα εκτός έδρας – Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για Ολυμπιακό!
Ζαλγκίρις: Sold Out στα εκτός έδρας – Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για Ολυμπιακό!

Ο Έρικσον θα χάσει το ματς επί του Ολυμπιακού, την 10η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.