Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν στην πισίνα στη Βερόνα, όπου το βράδυ της Τετάρτης (17/10) θα δώσουν το πρώτο φετινό ματς στο LEN Champions League.

Πάντα αρκετές ώρες, τα πρωινά δηλαδή, τις ημέρες που ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκό ματς, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πέφτουν στην πισίνα για μια χαλαρή προπόνηση. Δεν διαρκεί ούτε μια ώρα αυτό το πρόγραμμα.

Με τον Θοδωρή Βλάχο να δίνει βάρος σε ό,τι αφορά το κομμάτι της τακτικής, δουλεύοντας για λίγα λεπτά ορισμένα συστήματα που θα έχουν στα πλάνα τους οι παίκτες του, την ώρα των επίσημων αγώνων. Αυτό έγινε και την Τετάρτη στη Βερόνα.

Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη
Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στην πισίνα, στο Μπούστο Αρζίτζιο. Με τον Κώστα Μουρίκη να λαμβάνει μέρος και να είναι στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το ματς κόντρα στη Βερόνα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.