Ο Σαρλ Λεκλέρ εμφανίστηκε απογοητευμένος, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την pole position σε νίκη στο Πριγκιπάτο.

Με τρομερή στρατηγική η Red Bull νίκησε τη Ferrari, με τη Scuderia να κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη και την τύχη του Σαρλ Λεκλέρ στο Grand Prix Μονακό να μην αλλάζει ούτε το 2022.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μονεγάσκος πιλότος δεν έκρυψε την απογοήτευση του στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky Sports: «Πολλές φορές μπορούν να γίνουν λάθη, όμως σήμερα κάναμε υπερβολικά πολλά λάθη. Σε αυτές τις συνθήκες εξαρτάσαι πολύ από την ομάδα που βλέπει τι κάνουν οι αντίπαλοί μας με τα ενδιάμεσα ή τα στεγνά ελαστικά.

Τένις: Που θα δείτε τον αγώνα της Σάκκαρη
Τένις: Που θα δείτε τον αγώνα της Σάκκαρη

Ρωτήθηκα αν θέλω να περάσω από τα βρόχινα στα στεγνά ελαστικά και απάντησα θετικά, όμως δεν καταλαβαίνω τι μας έκανε να αλλάξουμε γνώμη. Μας έκαναν το undercut και μετά μπήκα πίσω από τον Κάρλος. Κάναμε πολλά λάθη και δεν πρέπει να γίνεται αυτό.

«Είναι όσο δύσκολα ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Έχω συνηθίσει να γυρνάω σπίτι μου απογοητευμένος. Δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Δεν πήγαμε καν από την πρώτη θέση στη δεύτερη. Μετά το πρώτο λάθος κάναμε κι άλλο ένα. Αγαπώ την ομάδα μου και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24