Η Εφές πέρασε σαν σίφουνας από το Μόναχο με 90-71 με μία διψήφια πεντάδα…

Η επιστροφή της Μπάγερν Μονάχου μετά από χρόνια στην Ευρωλίγκα δεν ήταν ιδεατή. Ίσα- ίσα εφιαλτική θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς καθώς ηττήθηκε από την Εφές με 90-71 μέσα στο Μόναχο.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας άντεξε μόνο στο 1ο δεκάλεπτο, με την Εφές να πατάει γκάζι από το 2ο και να δείχνει την ποιότητά της. Η διαφορά δεν άργησε να ξεπεράσει τους 20 πόντους, με την ομάδα του Αταμάν να τελειώνει το ματς με 12/20 τρίποντα, 23/33 δίποντα και 23 ασίστ.

Μεντιλίμπαρ: «Νίκη με Κηφισιά για να πάμε ήρεμοι στις διακοπές»
Μεντιλίμπαρ: «Νίκη με Κηφισιά για να πάμε ήρεμοι στις διακοπές»

Λάρκιν με 13, Μότουμ με 14, Άντερσον με 12 και Μόερμαν-Πλάις από 11 πόντους καταδεικνύουν την επιθετική πολυφωνία που είχε η Εφές, με την Μπάγερν από την πλευρά της να πληρώνει την απειρία της. Ο Ντέντοβιτς ήταν με 17 πόντους ο πρώτος σκόρερ για τους Βαυαρούς, ο Γιόβιτς είχε 15 (5 ασίστ, 5 κλεψίματα) και 10 ο Κόπονεν (4/10 σουτ).

Τα Δεκάλεπτα: 19-18, 37-44, 51-72, 71-90.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.