Ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε ότι δεν γινόταν να αρνηθεί στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, ενώ τόνισε ότι έμαθε πάρα πολλά από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Μίλαν Τόμιτς ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι τον Ερυθρό Αστέρα, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο στην καριέρα του.

Ο Σέρβος προπονητής σε δηλώσεις του στο «Sport Klub» υπογράμμισε ότι είχε έρθει σε συζητήσεις με τον Ερυθρό και την περυσινή σεζόν, τονίζοντας ότι δεν γινόταν να πει για 2η χρονιά «όχι» σε αυτή την ομάδα.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Νίκο Γουίλιαμς
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Νίκο Γουίλιαμς

Επίσης, υπογράμμισε ότι έχει μάθει πάρα πολλά δίπλα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ έπλεξε το εγκώμιο και του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος με τις πολύ καλές ιδέες του βοηθάει πάντα τους προπονητές του, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων:

Για την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα:

«Όταν σε καλεί ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα. Όλοι αγαπούν αυτόν τον σύλλογο. Πέρυσι, είχαμε συζητήσει για να αναλάβω, αλλά λόγω των συνθηκών δεν κατέστη δυνατόν. Φέτος, έγινε ξανά η ίδια συζήτηση και δεν μπορούσα να αρνηθώ».

Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Βασίλη Σπανούλη:

«Θα χρειαστούμε τρεις ημέρες… Έμαθα πολλά από τον Ντούντα και είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του. Το πιο σημαντικό μάθημα ήταν η προετοιμασία της ομάδας πριν τα παιχνίδια. Το έχω πει και στους παίκτες. Οι προπονήσεις δεν είναι για τους προπονητές, αλλά για τους παίκτες, καθώς και εκείνοι μπορούν να λένε τις ιδέες τους. Για παράδειγμα, ο Σπανούλης είχε πάντα καλές ιδέες και βοηθούσε τους προπονητές».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24