Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, αλλά και στον Μαντί Καμαρά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στάθηκε στα δύο πρόσωπα που εμφάνισαν οι Ερυθρόλευκοι, αλλά και στην κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα ματς.

«Κάποιοι ήταν κουρασμένοι. Κρατάμε τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του β’ μέρους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Μαρινάκης εκτός… Φόρεστ» – Γιατί αποχωρεί τώρα – Πώς συνδέεται ο Ολυμπιακός;
«Μαρινάκης εκτός… Φόρεστ» – Γιατί αποχωρεί τώρα – Πώς συνδέεται ο Ολυμπιακός;

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μανωλά, αλλά και στα μεταγραφικά, τονίζοντας: «Είμαστε σε συζητήσεις για τα κενά που θα έχουμε από τους παίκτες που θα πάνε στο Κόπα Άφρικα και για το σε ποιές θέσεις από προκύψουν ανάγκες».

Ο Ιβηρας ρωτήθηκε επίσης για τον Μαντί Καμαρά, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τονίζει ότι ο Αφρικανός θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο. «Η δουλειά είναι η απάντηση για τον Μαντί Καμαρά. Να δουλέψει πιο καλά και περισσότερο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πού αποδίδει τη διαφορά στην εικόνα του Ολυμπιακού στο α’ και β’ μέρος, αλλά και το εάν θα ήθελε και άλλη μεταγραφή εκτός από τον Μανωλά, ενόψει Ιανουαρίου: «Η απόδοση από το α’ στο β’ μέρος ήταν τελείως διαφορετική στην ομάδα. Στο ξεκίνημα ήταν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει.

Όταν όμως το 2ο γκολ δεν έρχεται η αντίπαλη ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση. Επίσης η απόδοση από κάποιους παίκτες μας δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάποιοι ήταν κουρασμένοι. Κρατάμε τη νίκη.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του β’ μέρους όμως δεν μπορούμε να ακυρώσουμε το ξεκίνημά μας. Έχω μιλήσει και έχω αναφερθεί στον Μανωλά.

Το τι περιμένουμε από αυτόν. Είμαστε σε συζητήσεις για τα κενά που θα έχουμε από τους παίκτες που θα πάνε στο Κόπα Άφρικα και για το σε ποιές θέσεις από προκύψουν ανάγκες».

Για την εικόνα του Μαντί Καμαρά και πως θα βελτιωθεί και τον Ολυμπιακό Β’: «Η δουλειά είναι η απάντηση για τον Μαντί Καμαρά. Να δουλέψει πιο καλά και περισσότερο.

Ο ‘Κάνιο’ κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει παίκτες νέους σε ηλικία που κάνουν πολύ καλή δουλειά και που είναι πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο.

Παρακολουθούμε ότι γίνεται εκεί και μακάρι να συνεχίσουν καλά. Να ευχηθούμε πολλοί από τους παίκτες αυτούς να έρθουν στην πρώτη ομάδα (ανέφερε τους Κίτσο, Αποστολόπουλο, Κινκουέ, Αλγκασίμ Μπα και Ξενιτίδη και όχι μόνο).»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24