Μετά τον διασυρμό… στον αέρα το μέλλον του Φαν’τ Σχιπ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Νέα διάσταση: Δήμαρχος Κεντρ. Κέρκυρας: «Πληροφορούμαι ότι στην Κέρκυρα τα ΕΛΤΑ είναι κερδοφόρα επιχείρηση»
- Βορίζια: Στον ναό του Τίμιου Σταυρού η σορός της 56χρονης – Σε αστυνομικό κλοιό ο Αλικιανός ενόψει της κηδείας
- Σοκ στη Χαλκίδα: 23χρονος νεκρός και ένας ακόμη νεαρός σοβαρά τραυματισμένος από επιθέσεις με μαχαίρι
Αλλαγή κλίματος για τον Φαν'τ Σχιπ στην Εθνική ομάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πλέον η θέση του κρέμεται σε μια κλωστή.
Οι πιθανότητες παραμονής ήταν αυξημένες πριν από τα παιχνίδια με Ισπανία και Κόσοβο, ωστόσο στην ΕΠΟ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός από τη διαρκή αστάθεια της ομάδας και το ποδόσφαιρο που δεν μετουσιώνεται σε αποτελέσματα.
Η Εθνική τελείωσε με 2-4-2 στον όμιλο, 8-8 γκολ και εξίσου ασταθή εικόνα με τους αριθμούς απόδοση στο γήπεδο. Ο Φαν´τ Σχιπ είχε αρκετούς υποστηρικτές εντός των τειχών, ιδιαίτερα από τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο στο πάρκο Γουδή υπαρχουν πλέον και αντίθετες γνώμες.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχουν καταλήξει στην τελική τους απόφαση, με το μέλλον του Ολλανδού να κρίνεται αμφίβολο πλέον.
Αν δεν παραμείνει ο Φαν´τ Σχιπ θα επιλεχθεί ξανά ξένος προπονητής…