Η συναυλία της Νατάσα Θεοδωρίδου πηγαίνει προς το τέλος της αλλά το κέφι δεν μειώνεται καθόλου.

«Τώρα θα πονάς» του Γιώργου Μουκίδη, «Θα έρθω να σε δω» του Γιώργου Θεοφάνους, «Ως εδώ», «Κύκλος» και «Αν με αγαπούσες» σε ένα υπέροχο σερί με τις πιο μελωδικές μπαλάντες της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Τραγούδια που αναδεικνύουν τις φωνητικές της ικανότητες αλλά κυρίως το αίσθημα που έχει την ικανότητα να βγάζει και να μεταφέρει στο κοινότ ης.

Μια σπουδαία ερμηνεύτρια που γεμίζει τη σκηνή με τη φωνή της και κάνει τον πόνο της, τον πόνο μας μεγάλες επιτυχίες.

«Να ξέρετε ότι λυτρώνετε την ψυχή μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ξέρω με ποιον άλλο τρόπο να σας το δείξω. Προσπαθώ να τόσα χρόνια να σας το δείχνω με τα τραγούδια μου και να φανώ αντάξια αυτής της αγάπης και αυτών όλων που κάνετε για μένα. Αν για εσάς είμαι μια τόση δα μικρή παρέα, είστε ο λόγος να δημιουργώ για εσάς, για όλα αυτά που έχετε κάνει για εμένα» είπε φανερά συγκινημένη η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Έχω μια ιδέα μήπως συνεχίσω αυτή την καλοκαιρινή περιοδεία και την κάνω χειμερινή. Υπάρχουν πολλοί κλειστοί χώροι που θέλω να επισκεφτώ. Η Θεσσαλονίκη έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και την κουβαλάω παντού. Και την Αθήνα την αγαπάω, είναι μισό μισό. Εδώ είναι ο τόπος μου, αλλά και η Αθήνα μου έδωσε πολύ αγάπη» κατέληξε η ερμηνεύτρια.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24