Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στα θετικά αλλά και στα... κακώς κείμενα του Ολυμπιακού στη νικηφόρα βραδιά με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στην Συνέντευξη Τύπου για:

Την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και το εάν ήταν η πιο δύσκολη νίκη έως τώρα: Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά).  Κατά την γνώμη μου είδαμε ένα ωραίο ματς. Εμείς μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου είχαμε δύο με τρεις φάσεις. Μετά ο Πανιώνιος μας δημιούργησε φάσεις, κάτι που περιμέναμε. Στο β’ μέρος ο Πανιώνιος έδειξε την ποιότητά του και μας δημιούργησε προβλήματα. Ήταν ένα ματς με δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν που εμείς βγάλαμε την ποιότητά μας και κερδίσαμε. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, ωστόσο ήταν σπουδαίο ότι είδαμε ένα ωραίο ματς.

Euroleague, Final Four 2025: Χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακού από τον Γιαννακόπουλο! (video)
Euroleague, Final Four 2025: Χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακού από τον Γιαννακόπουλο! (video)

Την εικόνα της ομάδας πριν την διακοπή, ότι δεν δείχνει κάτι ανάλογο τώρα αλλά και την δύσκολη συνέχεια: Θέλω να ξεχωρίσω την Μπέτις από το σημερινό ματς. Η Μπέτις ακολουθεί τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα σε κατοχή. Με τον Αστέρα είχαμε προβλήματα κόπωσης και φρεσκάδας. Σήμερα δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα ήταν ο αντίπαλος με τις ευκαιρίες και οι φάσεις που χάσαμε εμείς. Για αυτό και δυσκολευτήκαμε στο ματς. Εάν είχαμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μας θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα, έχοντας σκοράρει νωρίτερα.

Την αλλαγή σχήματος με δύο επιθετικούς και πως η ομάδα προσαρμόστηκε και πήρε την ώθηση από αυτό:  Αυτά είναι πράγματα που έχουν δουλευτεί. Σήμερα για παράδειγμα πήραμε ρίσκο στο κέντρο και έπρεπε να το αλλάξουμε. Με το 4-3-3 ή το 4-4-2 είναι πράγματα και σχήματα που έχουμε δουλέψει και τα προσαρμόζουμε.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24