Ο Πέδρο Μάρτινς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο

Ο ΠΟρτογάλος τεχνικός βλέποντας ότο μπροστά του έχει ένα πρόγραμμα βουνό ετοιμάζεται για κάποιες αλλαγές στην 11άδα ώστε κάποιοι παίκτες να πα΄ρουν ανάσες, ενώ θέλει να έχει και τους καινούριους όσο πιο γρήγορα σε εγρήγορση,

Έτσι λοιπόν στο μυαλό του Μάρτινς υπάρχει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να αγωνιστούν βασικοί οι Νάτχο και Τοροσίδης. Ο Τόρο θα πάρει την θέση του Ελαμντελαουί διότι ο Νορβηγός μπακ χρειάζεται να πάρει ανάσες, ενώ ο ισραηλινός μέσος ετοιμάζεται για την θέση του Μπουχαλάκη. Ο Κρητικός χαφ έδειξε και στον αγώνα με την Μπέτις σημάδια κόπωσεις και χρειάζεται ανάσες, κάτι φυσικά που το είδε και ο προπονητής μας.

Σεζόν τέλος για Μπιανκόν
Σεζόν τέλος για Μπιανκόν

Έτσι λοιπόν μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τον Γιαννιώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη δεξιά στην άμυνα, τον Τσιμίκα αριστερά, ενώ κεντρικοί αμυντικοί αναμένεται να δούμε ξανά τους Μεριά και Βούκοβιτς. Στο κέντρο τώρα ο Μαντί Καμαρά είναι ακούνητος και δίπλα του θα το πλαισιώσει ο Μπίμπρας Νάτχο. Μπροστά τους θα βρίσκονται στα άκρα οι Ποντένσε και Λάζαρος, ενώ πίσω από τον Γκερέρο που επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης.

Υπήρχαν σκέψεις για τον Γκιγιέρμε να ξεκινάει αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει. Αναμένεται όμως κατά την διάρκεια και το πως θα εξελιχθεί η αναμέτρηση να πάρει χρόνο συμμετοχής ο βραζιλιάνος μέσος.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24