Ο Αντόνιο Ενρίκες, συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του τόνισε τη σημαντικότητα της απουσίας κόσμου το προηγούμενο διάστημα ενώ φάνηκε πεπεισμένος για την ετοιμότητα της ομάδας.

Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες, μιλώντας στο Match Programme για το ντέρπι αιωνίων απόψε (3/10 20:30), μίλησε για τη προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι.

Με τα λόγια του έδειξε «σιγουριά» για την ετοιμότητα των παικτών αλλά και για την επίτευξη της νίκης, ωστόσο στάθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, που τόσο πολύ είχε λείψει σε παίκτες αλλά και στο ίδιο το προπονητικό στάφ.

Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα
Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Ο Ολυμπιακός που όλοι έχουμε συνηθίσει να παίζει πολύ ποιοτικά θα επιστρέψει. Όλα τα ντέρμπι είναι αρκετά απρόβλεπτα. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί όπως κάνει συνήθως. Έτοιμος για μεγάλο παιχνίδι και για μία νίκη που θα κάνει ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας».

Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν κάτι που πάντα εντυπωσίαζε τον Ενρίκες. Η δυναμική του κόσμου των Πειραιωτών. Πάνω σε αυτό σχολιάζει πως «μας έλειψε πολύ αυτή η αίσθηση δύναμης (που προκαλεί ο κόσμος) γιατί πραγματικά είναι αποδεδειγμένο ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μας βοηθούν να κερδίζουμε παιχνίδια».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24