Η Σάσκια Χίπε μίλησε για τη 2η νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού σε ισάριθμους αγώνες, καθώς και για τον τραυματισμό στο γόνατό της.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ επικράτησε με 3-1 της Turkish Airlines δείχνοντας για 2ο συνεχόμενο φιλικό ματς καλό πρόσωπο. Η Σάσκια Χίπε με ανάρτησή της στα social media εμφανίσθηκε ευχαριστημένη από την εικόνα της ομάδας, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεχίσει έτσι και στη συνέχεια. Η Γερμανίδα διαγώνιος αναφέρθηκε επίσης στον τραυματισμό της στο γόνατο, καθησυχάζοντας τους φίλους της, αφού όπως υπογράμμισε δεν είναι σοβαρός και θα επιστρέψει σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στη συγκεκριμένη της ανάρτηση :

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός 3-1: Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Θρύλου
Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός 3-1: Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Θρύλου

«Τα πρώτα δύο φιλικά ματς ήταν επιτυχημένα!! Ας συνεχίσουμε έτσι!! Επειδή πάρα πολλοί ρωτάτε για το γόνατό μου.. Δεν είναι τόσο άσχημα, θα κάνω κάποιες θεραπείες και θα επιστρέψω».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.