Τα προβλήματα συνεχίζονται για την ΑΕΚ, καθώς έφτασε «αισίως» τα 14 ban, αριθμός ο οποίος αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.

Η ΑΕΚ δεν σταματά να δέχεται «μαχαιριές», όσον αφορά τα οικονομικά της προβλήματα. Ο Ελληνικός σύλλογος καλείται να μαζέψει λιγάκι την κατάσταση, όμως δέχτηκε ακόμη ένα ban, φτάνοντας τα 14!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεσμεύτηκε πως θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου και πως θα διευθετηθούν τα θέματα, εξέλιξη δεν υπάρχει.

Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός live streaming
Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός live streaming

Έως σήμερα, ΑΕΚ και Τραμπζονσπόρ είχαν από 13 τιμωρίες, όμως μετά την προσθήκη της σημερινής, οι «κιτρινόμαυροι» είναι πρώτοι με τα περισσότερα ban στον κόσμο.

Αν δεν έρθουν σε διακανονισμό, δε θα μπορέσουν να ανακοινώσουν και να ολοκληρώσουν τις προσθήκες παικτών που έρχονται από το εξωτερικό και έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία.

Η ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα γι’ αυτόν το λόγο να έρθει σε συμφωνία επίσημα με τον Δημήτρη Φλιώνη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Άρη. Όμως, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει για τους Στέφαν Γέλοβατς, Μπράιαν Ανγκόλα, Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ, Έρικ Γκρίφιν, Νίκου Παππά, Κίνο Κολόμ, Μάνι Χάρις και Γιώργου Μπόγρη.

Επιπλέον, η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τους Αντώνη Κόνιαρη, Ανδρέα Πετρόπουλο και Πάνο Φιλιππάκο, οι οποίοι ανήκαν σε ελληνικό σύλλογο κι ως εκ τούτου μπορούν να ανακοινωθούν.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24